mila_candles_logo

Lavender

Cijena:

8,00  (60,28 kn)

Gramaža: 115g
Vrijeme gorenja: 25 sati

Miris lavande već je svima dobro poznat, a u ovoj svijeći ćete ga pronaći u blažem, nježnijem obliku. Karakterističan je miris koji budi nostalgiju, usporava vrijeme i tjera vas da zastanete i opustite se u udobnosti svoga doma. Miris lavande simulira čistoću i svježinu mediteranskog povjetarca.

Lavanda je biljka koja se u Hrvatskoj uzgaja već dugi niz godina, posebno u Dalmaciji i na otocima. Hrvatska lavanda poznata je po visokoj kvaliteti eteričnog ulja koje se dobiva iz cvjetova biljke. Uzgoj lavande u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, a neka od najpoznatijih područja za uzgoj su otoci Hvar i Vis te područje oko grada Splita. Hrvatska lavanda ističe se po visokom udjelu eteričnog ulja, što je posljedica specifičnih klimatskih uvjeta i nadmorske visine na kojoj se uzgaja.

Mila svijeće su ručno rađene i napravljene od 100% prirodnog sojinog voska s maksimalnim postotkom visokokvalitetnih mirisnih ulja. U izradi je korišten prirodni pamučni fitilj, te pri izgaranju ne otpušta toksine i čađu. Cijeli proces, od lijevanja do pakiranja, napravljen je ručno u skladu s prirodom.

Premium aromatic candles

Eco friendly

Soy wax

Hand-Poured