mila_candles_logo

Immortelle & Rosemary

Cijena:

8,00  (60,28 kn)

Gramaža: 115g
Vrijeme gorenja: 25 sati

Kombinacija ova dva mirisa vas vodi ravno u mediteranske vrtove pune sunca i kisika. Biljni miris koji osvježava i obogaćuje prostor s pozitivnom energijom.

Smilje je višegodišnja aromatična biljka iz porodice glavočika koja se uzgaja zbog svojih ljekovitih svojstava i eteričnog ulja koje se dobiva iz njenih cvjetova. Ova biljka raste u sušnim područjima Mediterana, uglavnom na otocima i obalnim područjima Hrvatske. Smilje se koristi u medicinske svrhe već tisućama godina.

Ružmarin je mediteranska biljka koja se često koristi kao začin u kulinarstvu. Osim toga, ružmarin ima i neka ljekovita svojstva, pa se koristi i u tradicionalnoj medicini. Eterična ulja koja se nalaze u listovima ružmarina imaju protuupalna, antimikrobna i antioksidativna svojstva.

Mila svijeće su ručno rađene i napravljene od 100% prirodnog sojinog voska s maksimalnim postotkom visokokvalitetnih mirisnih ulja. U izradi je korišten prirodni pamučni fitilj, te pri izgaranju ne otpušta toksine i čađu. Cijeli proces, od lijevanja do pakiranja, napravljen je ručno u skladu s prirodom.

Premium aromatic candles

Eco friendly

Soy wax

Hand-Poured