mila_candles_logo

Načini plaćanja i dostava

Načini plaćanja

  • Uplatom na bankovni račun

Uplata se vrši direktno na žiro račun MILA, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Mateja Tolić. Vaša narudžba biti će isporučena kada sredstva budu vidljiva na našem računu.

 

Dostava

  1. Dostava se vrši preko GLS HRVATSKA
  2. Plaćanje je isključivo na žiro račun MILA, obrt za proizvodnju i trgovinu,
    vl. Mateja Tolić
  3. Naručenu robu šaljemo po vidljivoj uplati na žiro-računu. Roba će biti isporučena u roku od 4 radna dana.
  4. BESPLATNA DOSTAVA za uplate na žiro račun (e-bankarstvom,općom uplatnicom) u iznosu većem ili jednakom od 40,00 € (301,38 kn) za jedan paket do 10 kg, a kupljeno preko web shop-a.
  5. Dostava na otoke, vrši se po posebnom rasporedu
  6. BESPLATNA DOSTAVA, ne vrijedi za otoke koji mostom nisu spojeni kopnom.

 

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavalja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 4€ (30,14kn) s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 40€ (301,38 kn) s uključenim PDV-om. Za sve ostale narudžbe, dostava je besplatna. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 4 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Dostavu možete naručiti i na najbliži poštanski ured. Paket čeka 5 dana na preuzimanje.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve narudžbe pristigle ujutro do 14:00h šalju se isti dan u 15:00h. Sve narudžbe pristigle poslije 14:00h šalju se sutradan u 15:00h. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 14:00h šalje se u ponedjeljak u 15:00h. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 14:00h šalju se prvi radni dan u 15:00h.

Za sve dodatne informacije ili upite slobodno nas kontaktirajte na +385 99 3833 333 ili info@milacandles.hr